23.6.15.

Još jedan "Svetac" na radaru Milana!

Pored Zlatana Ibrahimovića i Edisona Cavanija, Milan je zainteresovan za dovođenje još jednog igrača iz redova šampiona Francuske.

Kako piše "Calciomercato", višestuki šampion Evrope u svoje redovove želi da dovede mladog francuskog fudbalera Adriena Rabiota.

Ovaj 20-godišnji Francuz igra na poziciji veznog igrača i jedan je od najtalentovanijih igrača u svojoj zemlji.

On je prethodne sezone pružao sasvim solidne partije i u 10 mečeva u Ligi 1 postigao 4 gola, ali nije zadovoljan minutažom i želi da pronađe klub gde će imati više prostora da pokaže svoj raskošan talenat.

Ovog vikenda menadžer i majka mladog Francuza potvrdili su da Rabiot ovog leta napušta Park Prinčeva.

Konkurencija Milanu mogli bi da budu i Inter, Juventus, Roma i Tottenham koji su takođe zainteresovani za dovođenje mladog veziste "Svetaca".

Situacija oko vraćanja Zlatana Ibrahimovića na San Siro se zakomplikovala, velike želje su ostale neostvarene jer su Kondogbiju i Jacksona Martineza preoteli Inter i Atletico Madrid, tako da će Milan u narednom periodu učiniti sve da dovede u svoje redove dvojac iz PSG-a.

Edison Cavani i Adrien Rabiot bili bi velika pojačanja za "Rossonere" koji žele da stvore tim koji će se sledeće godine u Seriji A boriti za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.

Izvor: sportske.net