16.6.15.

Legenda smenjena, Miho na tebe je red!

Bez dogovora, Super Pippo na kraju smenjen, Mihajlović u "Milanellu". Kakve ga vesti čekaju narednih dana i kakav će tim dobiti na "upravljanje"!

Filippo Inzaghi je smenjen pre nekoliko trenutaka, Milan je izdao saopštenje i zahvalio se svojoj legendi na prošloj sezoni. Ali, ostao je gorak ukus, jasno, Inzagi ima ugovor na još sezonu, odbio je da podnese ostavku i ostaje na platnom spisku kluba dok eventualno ne preuzme nekog drugoga.

Nema dogovora, baš kao ni sa Seedorfom, pa Milan plaća i bivše trenere.

Mihajlović će već danas biti u "Milanellu", zvanično će biti predstavljen početkom jula, zatim i počinju pripreme za Seriju A.

To je u drugom planu, svi se bave Ibrahimovićem, još nije potvrđeno da će ga PSG pustiti, ali u Milanu očekuju da stvar bude rešena.

Mihajlović već računa na Jacksona Martineza koji će potpisati ugovor posle Kopa Amerika, a izgleda da je gotovo posao i oko Kondogbije iz Monaca.

U Kolumbijca i Francuza će biti uloženo 65 miliona evra, ali to je, prema informacijama sa Apenina tek početak. Galliani pregovara oko Matsa Hummelsa koji takođe neće biti jeftiniji od 35 miliona evra.

Pregovaraju i sa Luizom Adrianom, Brazilcem iz Shakhtara kome u januaru ističe ugovor, a na meti je i ofanzivni vezista Santosa Lucas Lima. Doduše, Mihajlović bi pre želeo Soriana sa kojim je radio u Sampdoriji i koga je koristio u 4-2-3-1 formaciji.

Na kraju, podsetimo, spremni su da plate i 30 miliona za Ardu Turana kome nude povoljniji ugovor nego što ima u Atleticu. Od igrača kojima je istekao ugovor, izgleda da je dolaskom Mihe, De Jong promenio namere i da bi rado ostao...

Očekuje se da bi, ako stignu tri napadača mogao, na insistiranje Berlusconija da zaigra 4-3-3 što je svakako ofanzivna varijanta i tim bi u idealnom slučaju mogao da izgleda ovako:

Lopez;
Abate (De Sciglio), Hummels, Paletta, Antonelli;
De Jong, Montolivo, Arda Turan;
Luiz Adriano, Ibrahimović, Jackson Martinez.

Izvor: sportske.net