14.6.15.

Massaro: Vratite Thiaga Silvu, šta će nam Ibrahimović

Milan će u letnjem prelaznom roku rekonstruisati ekipu nakon razočaravajućeg 10. mesta u Seriji A, a sve su jače tvrdnje da će se Šveđanin vratiti u Milano.

Legendarni fudbaler Milana Daniele Massaro smatra da je „Rossonerima“ potrebniji Thiago Silva pre nego njegov saigrač iz Paris Saint-Germaina Zlatan Ibrahimović.

Silva i Ibrahimović su napustili San Siro 2012. godine za ukupno 65 miliona evra.

Milan će u letnjem prelaznom roku rekonstruisati ekipu nakon razočaravajućeg 10. mesta u Seriji A, a sve su jače tvrdnje da će se Šveđanin vratiti u Milano. Ipak, Massaro tvrdi da bi dovođenje defanzivca „svetaca“ bio finansijski bolji potez.

- Veoma sam skeptičan oko povratka Ibrahimovića u Milan. Naravno da je on veliki napadač, ali ja bih taj novac preusmerio na vraćanje Thiaga Silve. Klub bi dobio više njegovim povratkom - rekao je dvostruki prvak Evrope sa italijanskim klubom za Corriere dello Sport.

- Nakon povratka ni Gullit, ni Shevchenko, ni Kaka nisu opravdali očekivanja. Ibrahimovića bih doveo jedino da mu ističe ugovor. On ima 34 godine i mislim da bi novac trebalo da se uloži u budućnost Milana.

Italijan se osvrnuo i na novog investitora kluba, tajlandskog biznismena Bee Taechaubola, uz čija ulaganja su i došli do prvog zvučnog pojačanja ove sezone. U pitanju je dosadašnji napadač Porta, Jackson Martinez.

- Čestitam Milanu jer su uočili najboljeg mogućeg igrača koji je dostupan na tržištu. Radi se o veoma jakom i tehnički potkovanom fudbaleru koji ume da pomogne i odbrani - ocenio je Massaro.

Izvor: goal.com/div>