24.6.15.

Milan definitivno izvisio i za Martineza: Atletico plaća 35.000.000 evra, Kolumbijac potpisuje na četiri godine!

Posle Kondogbije, koji je pojačao Inter, bivši evropski šampion ostao i bez potpisa golgetera Porta.

Crne slutnje i zvanično su se obistinile - posle Geoffreya Kondogbije, koji je u poslednjem trenutku skrenuo u svlačionicu Intera, Milan je definitivno ostao i bez potpisa Jacksona Martineza, iako je dogovor kluba i igrača praktično već postojao!

Priče koje su kružile poslednjih dana dobile su potvrdu, kojom je veliki projekat Rossonera još jednom "pokopan". Portov golgeter odlučio je ipak da prihvati ponudu Atletico Madrida, koji planira da kompletnu igru naredne sezone gradi upravo na njemu, što je izgleda bilo dovoljno da kolumbijski centarfor promeni mišljenje i krene putem Falcaoa, koji je u redovima Jorgandžija postao jedan od najboljih napadača Evrope!
„Zahvaljujemo se Milanu, a posebno Adrianu Gallianiju, koji je uradio sve što je mogao kako bi Jacksona doveo u klub. Ali, Martinez je odlučio da se zahvali Milanu i prihvati ponudu Atletica, koji pravi projekat u kojem će on biti centralna figura. To je definitivna odluka i time je Jackson novi igrač Atletica. Potpisuje ugovor na četiri sezone“, rekao je Luis Henrique Pompeu, Martinezov menadžer.

Atletico će morati da plati 35.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula u ugovoru kolumbijskog strelca.