16.6.15.

Milanisti, spremajte se da častite!

Poklanjamo vas sliku, Ibra u Kataru sa gazdama, ono neizbežno desiće se večeras. PSG već spreman za takav rasplet!

Stvari se brzo odvijaju, Ibrahimović i Raiola su u Dohi, vlada optimizam, Zlatan želi u Milan.

Rajola će predočiti Al-Khelaifiju i vlasnicima, porodici Al-Thani da im se ne isplati da ulaze u sezonu sa nezadovoljnim Šveđaninom koji želi sa porodicom natrag u Milano gde ima kuću.

Potpisaće dvogodišnji ugovor na 16 miliona evra, plus bonuse, sada jedino ostaje da nađe rešenje i oslobodi se pariske obaveze. Raiola veruje da će Paris Saint-Germain popustili, naime, prema informacijama iz Katara, super agent želi da ugovor bude raskinut, odnosno da Ibra ode bez obeštećenja.

Ono ne bi bilo veće od desetak miliona evra, s obzirom na Šveđaninove godine, ali menadžer veruje da je i to preterano i da Paris Saint-Germain spasava blizu 20 koliko je bruto ugovor Ibre za narednu sezonu.

Kako rekosmo, u Milanu su optimistični da će posao biti završen večeras, dok sa druge strane Paris Saint-Germain već ima zamenu. Priča se da će dovesto Aubameyanga iz Dortmunda koji može da igra po boku u ofanzivi, a da se Cavani seli u srce napada umesto Ibre, na svoju prirodnu poziciju.

Inače, nisu svi u Italiji entuzijastični kada je u pitanju Ibrahimović. Dok Luciano Moggi smatra da je to "podgrejana supa", neki analitičari tvrde da će Ibra koštati sa porezima oko 40 miliona evra Milan u naredne dve godine, a da za njega ne mogu da uzmu ništa 2017.

Međutim, on je u 37 mečeva dao 30 golova prošle sezone, pa nema razloga za sumnju da i dalje može mnogo?

Koliko je to, videćemo verovatno naredne sezone u Seriji A!

Izvor: sportske.net