17.6.15.

Šta su se dogovorili Ibra i PSG?

Sastanak u Dohi završen, Ibra i Rajola se vratili u Evropu. Kako je prošlo?

Za sada nema dogovora, iz prostog razloga što je Paris Saint-Germain na prvu loptu odbio da pusti Ibrahimovića u Milan.

Da li to znači da je stvar propala?

Ne, jer je potrebno strpljenje. Ni Ibrahimović, ni Raiola, ne žele sukob sa gazdama, jednostavno će sačekati rasplet. Naime, stiče se utisak da bi Parižani pustili Ibrahimovića, ako nađu zamenu.

Pominjao se Aubameyang, ali to prosto nije tako zvučno ime. Prema nekim informacijama, Al-Khelaifi, predsednik PSG radi na mnogo značajnijem transferu, pre svega Di Marije, ali ne isključuje ni Ronalda, što je ipak znatno teža misija.

U ovom trenutku je jasno da Ibrahimović i Rajola, a i Milan naravno, moraju da sačekaju i da nije uspeo plan da se sve završi pre početka prelaznog roka.

To kvari planove Siniši Mihajloviću, ali i dalje se veruje da je najvažnija volja Zlatana Ibrahimovića da se vrati u klub i da će to presuditi. U međuvremenu Milan je završio posao oko Jacksona Martineza, i dalje traju pregovori sa Kondogbijom, koga hoće i Inter što mu diže cenu, a Galliani tek treba da ponudi rešenje u odbrani.

Da li će uspeti da uzme Hummelsa pred nosem engleskih klubova, ili ima nekog asa u rukavu videćemo. Ono što je najvažnije je da novca ima, i da će Milana sigurno pojačati ekipu u odnosu na prošlu sezonu.

Ibrahimović bi, kako se veruje, bio samo šlag na tortu.

Izvor: sportske.net