4.7.15.

Dovođenje Ibrahimovića bio bi promašaj!

Bivši hrvatski reprezentativac, Zvonimir Boban, u izjavi za italijanske medije dao je svoje mišljenje o aktuelnom stanju u italijanskim gigantima i aktuelnom prelaznom roku.

On je u intervjuu za italijanski Sky Sport rekao da bi dovođenje švedskog napadača bio pogrešan potez, jer je Milan već doveo dva napadača i da bi još jedan bio previše. Istakao je da su Carlos Bacca i Luiz Adriano sasvim dovoljni u napadu i da bi Ibrahimovićev dolazak samo gušio prethodnu dvojicu.

"Bacca igra na poziciji špica i ja ne vidim kako bi on i Ibrahimović mogli da igraju zajedno. Takođe on je vrlo skup i njegovo dovođenje bio bi veliki rizik, u napadu. Tandem Bacca-Adriano je pun pogodak", rekao je Boban za Sky Sport.

Takođe, legenda Milana je rekao da bi 'Rossoneri' morali da dobiju pojačanje pre svega u odbrani jer je to trenutno slaba tačka tima.

On smatra da bi ekipa koju predvodi Siniša Mihajlović trebalo da igra u formaciji 4-4-2 sa Adrianom i Baccom u špicu.

"Rano je za bilo kakve ocene, videće se već na startu sezonu kako će se pojačanja uklopiti u tim, ali mislim da je Inter doveo bolja pojačanja u ovom prelaznom roku i da je trenutno bolja ekipa", istakao je Hrvat.

Milan je prethodnu sezonu završio na 10.mestu posle očajne sezone, pod vođstvom italijanskog trenera Filippa Inzaghija.

Dovođenje Ibrahomovića opet je aktuelno na San Siru, vest pročitajte ovde.

Izvor: sportske.net