5.7.15.

Emotivni oproštaj Bacce od navijača Seville

"Teško je objasniti moja osećanja jer su izmešani radošću i tugom."

Novi fudbaler Milana Carlos Bacca nije zaboravio navijače i ljude u Sevilli, pa se preko svog naloga na društvenim mrežama emotivno oprostio od navijača svog bivšeg kluba.

- Teško je objasniti moja osećanja jer su izmešani radošću i tugom. Sa jedne strane sam tužan, jer napuštam klub koji puno znači meni i mojoj porodici. Sevilla mi je omogućila da ostvarim svoj san i da zaigram u jednoj od najboljih liga na svetu protiv najboljih igrača.

- Sevilla mi je pomogla da sazrim i kao čovek i kao fudbaler, živeo sam u jednom od najlepših gradova koje sam ikada video. Sada vas napuštam i želim da se zahvalim direktoru i predsedniku što su verovali u mene. Svim svojim saigračima u prethodne dve sezone, stručnom štabu i posebno treneru Unaiju Emery-ju. 

- Zajedno smo ostvarili velike uspehe. Zahvaljujem se svima u klubu koji rade za njega. Hvala i novinarima jer ja nisam neko ko priča puno, ali oni su se ophodili prema meni sa poštovanjem.

- Na kraju, želim da se zahvalim navijačima koji su me podržavali i kada je bilo dobro i kada nije bilo tako dobro. Zauvek ćete ostati u mojim srcima. Hvala vam puno - napisao je Kolumbijac.

Izvor: goal.com