19.7.15.

Gospodo, napustite objekat: bazen ispražnjen zbog fudbalera Milana

Fudbaleri "Rossonera" odlučili su da potraže spas od vrućine na lokalnom plivalištu zbog čega su svi ostali posetioci morali ekspresno da se "evakuišu".

Neobičan događaj odigrao se pre dva dana u severnoj Italiji kada su posetioci jednog bazena u Milanu morali pod oznakom hitno da napuste taj objekat.

Razlog za njihovu hitnu evakuaciju nije bila lažna dojava o nekoj bombi, pretnja terorističkim napadom ili bilo kakva slična (ne)zgoda. Razlog je bio prilično bizaran: Siniša Mihajlović odveo je svoju četu da se malo "brčka po plićaku".

Naravno, kao velike zvezde, igrači Milana nisu delili vodu sa "običnim smrtnicima" pošto su vlasnici ovog plivališta dekretom uredili da se - kupalište isprazni kako bi "Rossoneri" mogli da uživaju u punom komforu.

Posetiocima ovog kupališta nimalo se nije dopala ideja da prerano odu kućama, iako su uredno platili kartu čija cena nije zanemarljivih 12 evra po osobi. Ipak, u upravi Milana objašnjeno je kako je to sve "samo sastavni deo trenažnog procesa".Izvor: goal.com