4.7.15.

Još jedan transfer na San Siru: Milan dovodi Maurija

On će doći u ekipu Siniše Mihajlovića doći iz Parme kao slobodan igrač, a u sredu se očekuje potpis na četvorogodišnji ugovor.

Kako prenose italijanski mediji Hoze Mauri novi je fudbaler Milana. Očekuje se da u sredu potpiše četvorogodišnji ugovor. On će na San Siro doći kao slobodan igrač zbog dobro poznatog slučaja sa bankrotom Parme.

Mauri je poreklom Argentinac, igra na sredini terena i ima 19 godina. Već je nastupao za italijasnku reprezentaciju ispod 17 godina, a u toku prošle sezone odigrao je 33 meča u Seriji A i postigao je dva gola. Dobrim partijama privukao je pažnju i Fjorentine, ali je Milan bio konkretniji.
„Milan je već ranije pokazivao interesovanje za Maurija. Čak je želeo u januaru da plati određenu sumu novca Parmi da bi ga osigurao. Sada se pojavio i Mihajlović koji ga veoma želi u ekipi“, rekao je Maurijev menadžer Dino Zamparkota.

Pored trasfera Maurija, želja Siniše Mihajlovića i uprave je Meksikanac Ektor Moreno, prenosi Gazeta delo sport. Ovaj 27-godišnjak je ove sezone igrao za Espanjol, ima ugovor do juna 2016. godine, a na San Siru ga vide kao dobru zamenu za Danijele Boneru kome je istekao ugovor sa Milanezima.