9.7.15.

Miha ga nije hteo, Berlusconi presudio!

Italijanski mediji tvrde da je poslednji potez Milana napravljen pod pritiskom predsednika, iako je Mihajlović imao drugu ideju. Šta čeka Milan do kraja prelaznog roka.

Mnoge je iznenadila jučerašnja vest da je Philippe Mexes produžio ugovor. Od kada je Mihajlović došao mediji su se bavili najavljenim odlaskom Francuza koji često ima nepredvidive reakcije i može čak i da dovede u pitanje autoritet trenera.

Međutim, juče je Milan u kratkom saopštenju potvrdio da je fudbaler kome je ugovor istekao pre desetak dana potpisao novi, jednogodišnji.

On će primati gotovo tri puta manji novac nego do sada, oko 1.6 miliona evra, podsetimo, sa 4 je bio najplaćeniji defanzivac lige.

"Tuttosport" piše da je Berlusconi telefonirao Mihajloviću i "ubedio" ga da Mexes ostane. Mihajlović je morao da ispuni gazdinu želju, ali gotovo je sigurno da Francuz neće biti standardan.

Naš stručnjak ne odustaje od Romagnolija koga je trenirao u Sampu i za koga Roma tražio oko 18 miliona evra. Uz štopera, trebalo bi da stigne i jedan igrač sredine terena. "Rossoneri" sanjaju Gündoğana ili Witsela sa kojim postoji dogovor, ali Zenit traži 30 miliona evra.

Šlag na tortu je naravno Zlatan Ibrahimović, Milan nije odustao, Berlusconi svim silama želi povratak nekadašnjeg napadača, videćemo hoće li tokom leta ovaj transfer biti realizovan.

Sa pomenuta tri pojačanja u Milanu su sigurni da imaju tim za šampionsku titulu.

Izvor: sportske.net