3.7.15.

Miha: Neka se svi plaše Milana!

Siniša Mihajlović je zvanično predstavljen kao novi trener kluba, ceremonijalno obraćanje javnosti zajedno sa Silviom Berluskonijem održano je danas od podne.

Srpski trener je ponovio stvari koje ističe otkako je postalo jasno da će postati trener Milana, ističe da u njegove motive ne treba sumnjati, bez obzira na to što je kao igrač branio boje rivalskog kluba i o Milanu pričao i manje lepe stvari.

"Navijači ne treba da sumnjaju. Razumem ih, ja nisam deo 'rosonero' istorije. Na meni je da ih radom uverim i osvojim. Nemam još osećaj pripadnosti klubu, ali mojim igračima iz svog iskustva mogu da kažem da, kad god sam igrao protiv Milana, osećao sam poštvanje i strah."

"Naši protivnici moraju da nas se plaše!", poručio je srpski stručnjak, koji se zahvalio Berluskoniju i Galijaniju što su mu ukazali poverenje.

"Osećam se ponosno jer su me izabrali, znajući da sam nekada igrao za velikog rivala i da smo u nekoliko navrata imali i par ljutitih okršaja. Milan su u prošlosti vodili veliki i sjajni treneri, mogu da obećam da ću dati sve od sebe da odgovorim očekivanjima i izazovu koji je pred nama.", ističe Mihajlović.

Miha je na svojoj prvoj koferenciji za medije kao novi trener Milana, prezentovao i svoje ciljeve.

"Milanov cilj je da pobeđuje na svakom meču. Videćemo kako će nam to ići i kako će se završiti sezona, ali uveren sam da će biti dobro po nas. Moramo da radimo vredno i budemo profesionalci. Moramo da povratimo samopouzdanje i budemo optimisti. Počev od navijača, pa svih ljudi u klubu, svi moramo da pokažemo jedinstvo i tako možemo da ostvarimo uspeh."

"Imamo dobru bazu, dosta kvalitetnih fudbalera.", rekao je Miha, a onda preduhitrio novinare.

"Znam da ćete me pitati da li će predsednik da mi diktira formaciju. Ali o tome nema ni govora. Nas dvojica možemo da razgovaramo o svemu, ali to ćemo činiti u četiri oka, bez ikakvih problema.", jasan je novi trener italijanskog kluba.

Izvor: sportske.net