30.7.15.

Mihajlović je čovek s osmehom na licu: Bili smo odlični, izdominirali smo protiv Reala!

"Poslednja dva meča pokazala su nam put kojim treba da idemo, a ja sam dobio potvrdu onoga što sam tražio poslednjih nedelja", rekao je srpski stručnjak...

Real je savladao Milan na kraju azijske turneje, posle boljeg izvođenja jedanaesteraca, ali Siniša Mihajlović je zadovoljan. I više od toga. Glavni čovek stručnog štaba Rossonera smatra da je njegov tim odigrao odličan meč protiv Kraljevskog kluba i da su ga igrači ubedili da ova generacija može mnogo toga.
„Posle serija pripremnih utakmica došli smo do našeg cilja. Igrali smo jako dobro protiv tima kakav je Real Madrid i štaviše – dominirali smo veći deo utakmice. Poslednja dva meča pokazala su nam put kojim treba da idemo, a ja sam dobio potvrdu onoga što sam tražio poslednjih nedelja. Igrali smo fantastično, ali mislim da možemo i moramo još mnogo bolje. Ostaje nam dosta vremena da se spremimo za novu sezonu i krenemo putem kojim želimo“, potvrdio je Mihajlović.

Milan je na Internacionalnom kupu šampiona slavio protiv Intera posle ludog pogotka Philippea Mexèsa, ali je Real bio prepreka koja nije uspešno savladana. Nešto ranije Rossoneri su poraženi i od Lyona (1:2), ali Mihajlović smatra da su njegovi učenici uradili dobar posao.

Do početka nove sezone ostalo je nešto manje od mesec dana, a kako brojni italijanski listovi pišu, Milan još nije završio prelazni rok.