16.7.15.

Miho, da ti ne presedne večera?

Srpski trener sa igračima vežba timski duh, ali loše vesti stižu. Nikako da dovede štopera, cene su astronomoske, a sada stiže nova pretnja, i to od Chelsea-ja!

Mihajlović je svoje igrače odveo na večeru, veruje da se tako vežba timski duh. Milan još nije spakovao ekipu za narednu sezonu, čeka se Ibra, ali i još po jedno pojačanje u odbrani i veznom redu.

Roma zateže oko Romagnolija, traži 30 miliona evra, Mihajlović je izjavio da je to previše, ali Galliani i dalje pokušava da realizuje ovaj transfer. Srpski trener ceni igrača koga je trenirao u Sampdoriji, ali nema nikakvog problema da Milan dovede i nekog od Balkanaca.

Varijante su Maksimović i Savić, ali ni Srbin, ni Crnogorac nisu mnogo jeftiniji od pomenutog fudbalera Rome. Kao da, kada se Milan pojavi, klubovi dižu cenu jer su svesni da "Rossonerima" očajnički treba defanzivac.

Tako je Torino poručio da Maksimović ne vredi manje od Romagnolija, a Fiorentina pokušava da što više klubova uvuče u igru oko Savića.

I to nije sve, Axel Witsel je još jedna meta Milana, Zenit traži veliki novac, a u igru je ušao Roman Abramovič, odnosno Chelsea. Sa Rusima je lakše kad završavaju transfere između sebe, pa neće biti čudno ako Belgijanac završi na "Stamford Bridge"-u.

Jedan drugi Belgijanac, Marouane Fellaini, se pojavio kao meta Milana, ali nije jasno gde bi ga upotrebio Mihajlović s obzirom da ima već dosta ofanzivaca i da treba da popuni rupe u drugim delovima tima.

Milan u ovom trenutku ima 30 igrača, Mihajlović će morati da otpiše najmanje sedmoricu, kako bi otvorio mesta za eventualno Ibru i još dvojicu, do kraja prelaznog roka.

Izvor: sportske.net