18.7.15.

Miho, imaš novu "stotku"!

Berlusconi završio razgovore o prodaji 48% akcija, oko 100 miliona evra od onoga što će uložiti novi partneri predviđeno je za pojačanja. Ovo je lista...

Siniša Mihajlović večeras ima prvu jaču proveru, protiv Lyona, tim nije kompletiran i pored dolaska Luiza Adriana, naime, Galliani ne odustaje od Ibrahimovića, a i dalje traži štopera.

Ono što će Mihajlović u narednih par pripremnih mečeva videti je gde škripi, pretpostavlja se da je sredina terena takođe problematična i da Bertolacci i mladi Mauri nisu dovoljni. Prva meta ostaje Axel Witsel, neće biti čudo ako "Rossoneri" plate željenih 35 miliona evra za Witsela, mada se pominje i Soriano iz Sampdorije.

U odbrani se stvari nisu pomerile, i dalje Roma ne želi da pusti Romagnolija za manje od 30 miliona evra, Milan nudi upola manje.

Kao alternativa je iskočio Astori koji je prošlu sezonu proveo u Romi, ali Mihajlović se i dalje nada da će uzeti Romagnolija, tim pre što je Rimljanima potreban novac za Džeka.

Sa Witselom, Ibrom i Romagnolijem uz prethodna pojačanja, u Milanu veruju da imaju tim dovoljno dobar da se uključi u borbu za vrh, a najbolju postavu bi Srbin trebalo da iskristališe kroz seriju prijateljkih mečeva.

Jasno, odluka oko Ibre se ne očekuje do polovine avgusta, ako on stigne to će značiti da Mihajlović mora da igra sa tri napadača, odnosno da uklopi Šveđanina sa Baccom i Luizom Adrianom.

Izvor: sportske.net