23.7.15.

Putin "kupuje" u Milanu!

Kakve veze imaju Rusi sa Milanom. I šta bi se moglo desiti sa klubom ako Berlusconi zaista ode?

Silvio Berlusconi ima novu ideju.

Juče je izjavio da želi da ode iz Italije gde je stalno na meti kako voli da kaže "komunističkih" sudova i da ima poziv iz Rusije. Njegov veliki prijatelj Putin mu je ponudio mesto savetnika ministra ekonomije.

Berlusconi je kažu bio ozbiljan, mada to uvek treba uzeti sa rezervom, a mediji se bave njegovim odnosom sa Mihajlovićem. Naime, Srbin je mnogo drugačiji od Pippa Inzaghija, ne da na sebe i spreman je da se usprotivi velikom gazdi.

On ne odustaje od svojih ideja u prelaznom roku, pre svega Romagnolija i Witsela, odnosno važnije mu je da pojača odbranu i sredinu nego da u klub stigne Zlatan Ibrahimović.

Što se Šveđanina tiče, sve je kako je rekao u rukama Raiole, ali ako stvarno želi natrag čini se da malo šta može da ga spreči. Recimo i to da je Berlusconi juče posetio ekipu pred odlazak u Kinu i ponovio da ima veliko poverenje u Mihajlovića.

Bivši srpski selektor je već stekao simpatije ljudi u klubu jer ima mnogo tvrđi pristup od Inzaghija, jedino ga zanima teren i izbegava krupne reči.

Milan će igrati protiv Intera već za vikend u Kini, očekuje se da debituje Carlos Bacca.

Da se na kraju vratimo Berlusconiju, plan njegovih azijskih partnera je da postepeno preuzmu većinsko vlasništvo, a navijači su u većini za takav rasplet. Veruju da to garantuje veća ulaganja što se u slučaju Intera ovog leta ispostavilo kao tačno.

E sada, koliko će se Berlusconi opirati ideji dece, pre svih Marine Berlusconi, najstarije ćerke da proda većinsko vlasništvo ostaje da se vidi. Verovatno ne predugo, a eventualni odlazak u Rusiju i nova zanimacija bi ga udaljila od Milana.

Izvor: sportske.net