6.7.15.

Sa Mihom nema šale, otpisan još jedan!

Srbin ima veoma jasne ideje kada je odbrana u pitanju!

Philippe Mexss je završio karijeru u Milanu. Naime, najplaćenijem defanzivcu lige je istekao ugovor 1. jula, ali se verovalo da će pod drugačijim uslovima biti produžen.

Izgleda da od toga nema ništa, Mihajlović želi da smanji broj štopera, ali i da dovede jednog novog.

Alex koji je bio na meti Santosa će se teško vratiti u domovinu, ima ugovor na sezonu, pa Mihajlović veruje da nema potrebe zadržavati Mexesa, tim pre što bi da se oslobodi još nekog štopera.

Rami je prodat Sevilli, ostali su Rodrigo Ely, Paletta, verovatno će i Zapata morati da ode. Alex bi bio treći štoper, a pojačanje bi moglo da stigne iz Rome. Mihajlović je veoma zainteresovan za Romagnolija koji je odigrao kod njega odličnu sezonu u Sampdoriji, a onda se vratio u Rim.

Sada Roma želi da ga proda, ali traži veliki novac. Igrač svim silama hoće u Milan, mada se interesuju i Napoli i Juventus. "Vučica" je tražila nerazumnih 30 miliona evra, ali priča se da bi ga pustili za 18.

I to je previše, inače otpao je Nastasić, ali i ostali igrači koji nemaju pasoš EU, posle dovođenja Bacce i Luiza Adriana, fudbalera koji su zauzeli mesto "stranaca".