25.8.15.

Balotelli - Milan u srcu, bez "čirokane" na glavi!

Već je ispunio prvi Mihin zahtev, sada će morati da se bori protiv istorije. U Milanu, druge šanse ne prolaze dobro...

Mario Balotelli se vratio, u ovim trenucima je na lekarskim pregledima u klinici "Madonnina" u Milanu.

"Milan je u mom srcu, znao sam da ću se vratiti. Odmah danas počinjem da treniram, samo o tome mislim. Pričaću na terenu. Fizički sam spreman, priključiću se drugovima već danas", rekao je nestašni napadač koji će posle godinu dana ponovo nositi dres Milana.

Dočekan je sa nadom i skepsom, veruje se da bi Mihajlović mogao da ga dovede u red svojim pristupom, već mu je poručio da će leteti sa koferima iz "Milanella" ako bude pravio probleme.

Balotelli tvrdi da se promenio, ostaje da vidimo kako će sve funkcionisati. Fudbaler je već skinuo popularnu "Čirokanu", mada njegova frizura i dalje deluje ekscentrično, ali ne treba donositi prerane zaključke, sa Balotellijem se nikada ne zna.

Inače, delom sumnja u njegovu renesansu potiče iz tradicije da se povratak igrača u Milan obično ne završava dobro.

Poslednji primer je Kaka koji se uklopio u sivilo po povratku iz Reala, dobro nije prošao ni legendarni Sevchenko. Bilo je još takvih povrataka, da ne nabrajamo, recimo Donadoni iz Amerike u devedesetim, ali ni tradicija nije svemoguća.

Na potezu je Mihajlović, Balotelli ima 25 godina, paradoksalno, u 20. je igrao mnogo bolje nego sada. Tvrdi da je zreliji, videćemo hoće li se ova kocka isplatiti.

Izvor: sportske.net