16.8.15.

El Shaarawy: Lako sam odlučio da odem iz Milana i dođem u Monaco

El Šaravi: Lako sam odlučio da odem iz Milana i dođem u MonakoItalijan egipatskog porekla je postigao i prvi gol za svoju novu ekipu u pobedi nad Young Boysom

Fudbaler Monaca Stefan El Shaarawy rekao je da je odluka da napusti Milan i preseli se u kneževinu bila laka odluka, a pohvalio je i svog novog trenera Leonarda Jardima.

Italijan je otišao iz Milana na pozajmicu, koja bi se za 16 miliona evra mogla pretvoriti i u transfer talentovanog fudbalera u Monaco.

- Osećam puno poverenje kako trenera, tako i ostalih igrača i cele uprave klube. Brzo sam odlučio da dođem ovde. Prijem navijača Monaka mi je bio neverovatan - rekao je on za Beln  Sport.

- Nadam se da ću igrati standardno i da ću uspeti da napravim razliku na terenu. Žardim je jako dobra osoba, stavio me je na neku vrstu probe, ali svestan sam da moram da zaslužim njegovo poverenje.

Faraon je postigao i prvi gol za svoju novu ekipu u drugoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Young Boysa, gde su „kneževi“ slavili sa 4:0.

Izvor: goal.com