4.8.15.

Galliani doliva ulje na vatru: Ibrahimović? Videćemo šta će biti

Opipavanje pulsa traje već neko vreme, ni Ibrahimović nije želeo da u potpunosti odbaci mogućnost transfera, a glavno pitanje je može li Milan da zaokruži finansijsku konstrukciju.

Posle Mohameda Salaha i Rome, Angela di Marije i Paris Saint-Germaina, dobijamo novu transfer sagu za sve sladokusce – povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan.

Švedski napadač velika je želja uprave Rossonera i novog trenera Siniše Mihajlovića, ali je ugovorom i dalje vezan za pariski klub. Opipavanje pulsa traje već neko vreme, ni Ibrahimović nije želeo da u potpunosti odbaci mogućnost transfera, a glavno pitanje je može li Milan da zaokruži finansijsku konstrukciju?
“Zlatan ima još godinu dana ugovora sa Parižanima, ali videćemo šta će da se desi. Ima još dosta do kraja prelaznog roka. Hajde da još malo sačekamo“, rekao je Galliani italijanskim medijima.

On nije želeo da odbaci ni mogućnost da Rossoneri još jednom pojačaju ponudu za defanzivca Rome Alessija Romagnolija, iako se Vučica nećkala kada je Milan na papiru napisao sumu od 25.000.000 evra plus bonuse.
“Ni tu ništa nije gotovo. Ipak, zasad smo dobro pokriveni u odbrani. Rodrigo Ely dobro radi, kao i Cristian Zapata, a imamo i Gabriela Palettu, Alexa i Philippea Mexesa“, dodao je prvi operativac Milana.

U dosadašnjem toku prelaznog roka Milan je doveo Luiza Adriana, Carlosa Baccu, Andreu Bertolaccija i Josea Maurija.