2.8.15.

Gazda Palerma otkrio: Ja sam predložio Mihajlovića Berlusconiju jer ima m..a, on je želeo Contea!

Zamparini izjavio da je upravo on dao ključni savet gazdi Milana prilikom izbora trenera.

Gde god da se pojavi u Italiji, temperamentni gazda Palerma Murizio Zamparini izazove ogromnu pažnju tamošnjih medija, jer predstavnicima "sedme sile" uvek otkrije neku novu ekskluzivu.

Ovoga puta Zamparini je otkrio kako je upravo on bio jedan od najzaslužnijih što je Siniša Mihajlović ovog leta imenovan za šefa struke slavnog Milana.
"Berlusconi je želeo da promeni trenera i razmišljao je o Antoniju Conteu. Ja sam mu rekao da izabere Mihajlovića, jer ima m..a", rekao je Zamparini.

Prvi čovek kluba sa Sicilije ovog leta je završio posao decenije, prodavši Paula Dybalu Juventusu za 32.000.000 evra. Tri godine ranije Argentinac je drugoligašu Institutu plaćen 12.000.000, nakon čega je Zamparini gotov proglaše ludim, ali se ovog leta taj potez ispostavio možda i istorijskim za Palermo.

Kontroverzni gazda Palerma otkrio je tajnu takvog poslovanja.
"Tajna je u meni i mojim skautima. Oni su me obaveste o talentu nekog igrača, ja pogledam kasetu i donesem konačnu odluku. Za Dybalu je bio zaslužan moj bivši sportski direktor Luca Cattani, on ga je gledao u Argentini i bio impresioniran. Bio sam hrabar da uložim 12.000.000 evra u igrača koji je imao 18 godina", rekao je Zamparini.