11.8.15.

Ibra ima samo jedan način, nije da to već nije radio...

Ušli smo u poslednjih 20 dana prelaznog roka, Zlatan Ibrahimović na raskrsnici.

Paris Saint-Germain ne pušta Ibrahimovića. Iako Šveđanin ima dogovor o primanjima sa Milanom i potpisao bi ugovor na dve godine, Nasser Al-Khelaifi ponavlja da će Ibra ostati u Parizu i odraditi poslednju godinu ugovora.

"Sveci" i ne pomišljaju da ga puste, pogotovo ne bez obeštećenja, Milan i dalje čeka, verujući da će Rajola uspeti da izdejstvuje transfer.

Na koji način?

Već se dešavalo, kada Ibra želi da napusti neki klub, on to i učini. U Ajaxu se 2004. pre dolaska u Juventus navodno potukao u svlačionici sa Van Der Vaartom, a onda ga je i povredio na prijateljskom meču Holandije i Švedske. Tada ga je saigrač optužio da je to uradio namerno, pa je Ibrahimović prodat Juventusu.

Kada je 2010. iz Barcelone odlazio u Milan, zapretio je da će udariti Guardiolu pred novinarima ako ga ne puste među "Rossonere", na kraju je isterao svoje.

Godinu dana pre toga je prodat Barsi od strane Intera koji ga se nije rado odrekao, ali na kraju je uzeo veliki novac, uz Mourinhov blagoslov.

"Ništa nećete osvojiti bez mene", rekao je navodno na oproštaju od ekipe koja je bila na pripremama u Americi.

"Osvojićemo sve", odbrusio mu je Mourinho. Tako je i bilo.

Kada se vratimo na njegov odlazak iz Juventusa, nije želeo da ostane u drugoj ligi, a priča se da i Juventus nije kažnjen, da bi ga prodali jer nisu bili zadovoljni njegovim ponašanjem.

U svakom slučaju, sa Raiolom ništa nije nemoguće, pa se "Rossoneri" i dalje nadaju, on jedino rado nije napustio Milan, čak se naljutio na Gallianija i nisu govorili par godina.

Upravo je Galiani jednom navijaču rekao da su veoma male šanse da Ibra dođe do kraja prelaznog roka, ali istorija nas je naučila da Milanovom "Ujaku Festeru" ništa ne treba verovati.

Još tri nedelje, na potezu je Ibra, ili bolje da kažemo Raiola!

Izvor: sportske.net