30.8.15.

Miha očajan uprkos pobedi

Trener Milana zadovoljan samo rezultatom.

Nakon prve pobede u Seriji A, srpski trener nije imao razloga za euforiju, jer je njegov tim odigrao još jednu bledu partiju. Nakon poraza od Fiorentine, Carlos Bacca i Luiz Adriano su njegovom timu doneli pobedu.

"Nismo zaslužili pobedu, loše igre iz prethodne sezone su se nastavile i ništa se nije promenilo. Previše je staha, to se najbolje videlo nakon što je Empoli postigao gol", iskren je Mihajlović.

Trener Rossonera može samo da bude zadovoljan novim pojačanjima, koja bi moglda da donesu razliku i pomognu klubu da beleži dobre rezultate.

"Jedino možemo da zahvalimo novajlijama koji su nam svojim individualnim kalitetima doneli pobedu, ali i ta dva gola su pala ni iz čega. Moraćemo mentalno da ojačamo, radili smo dobro u prethodnoj nedelji, ali očekuje nas još dosta posla".

On posebno apostrofira lošu igru na sredini terena i lošu kretnju igrača na terenu i činjenicom da niko ne sme da preuzme odgovornost.

"Ne razumem zašto igrači igraju u tolikom 'grču'. Znam da je pritisak veliki, ali igrači moraju da pokažu svoj karakter".

Srpski strateg očekuje da Juraj Kucka i Giacomo Bonaventura trgnu ekipu iz letargije i da će pni biti ključni igrači na sredini terena u nastavku sezone.

Izvor: sportske.net