30.8.15.

Miha opleo po igračima Milana: Igrali ste očajno, sem Bacce i Adriana svi ste katastrofa! Nešto se dešava u vašim glavama

„Nismo zaslužili da trijumfujemo“, rekao Siniša posle pobede nad Emoplijem.

Prvenac Siniše Mihajlovića na klupi Milana, ali razloga za zadovoljsto u svlačionici Rossonera nema. Mučili su se izabranici srpskog stručnjaka protiv Empolija, sve do sredine drugog poluvremena činilo se da ne mogu do pobede, a onda se Luiz Adriano postarao za bodovi ostanu na San Siru (2:1).

Nedovoljno, ipak, za pohvalne reči nekadašnjeg selektora Orlova.
„Igrali smo očajno. Ne mogu da kažem da sam srećan. Jedino čime mogu da budem zadovoljan je rezultat. Osećam se kao da smo izgubili utakmicu. Nismo zaslužili da trijumfujemo, a jesmo zahvaljujući razlici koju su napravili Luiz Adriano i Carlos Bacca. Ni iz čega su postigli dva gola. Dobili smo, jer imamo tu dvojicu napadača, sposobnih sami sebi da stvore šansu. Sem Bacce i Adriana svi ostali bili su katastrofa“, oštar je u komentaru Siniša Mihajlović.

Njegova ocena zasniva se na lošoj igri u polju Milana, činjenici da igrači teško stvaraju šanse i po tome nisu odmakli daleko iz minule sezone.
„Kao da je strah i dalje među fudbalerima. Nešto se dešava u njihovim glavama. Moramo da držimo do sebe, da imamo više karaktera. Tokom sedmice, na treninzima, delujemo dobrio, ali na utakmici u suobtu veče nismo pokazali ništa dobro. Prošle godine bismo izgubili ovakvu utakmicu, ali smo je na početku ove sezone samo zahvaljujući navijačima“, rekao je Mihajlović.