18.8.15.

Miha upozorava i navijače i igrače!

Milan je pobedio u svom prvom zvaničnom meču u sezoni, ali Siniša Mihajlović je imao dosta kritika i na račun igrača, kao i navijača.

Milan je slavio u utakmici Kupa, savladana je Peruđa rezultatom 2:0.

Svestan težine koju nosi prva zvanična utakmica sezone, Siniša Mihajlović je zadovoljan pobedom, ali samo u rezultatskom smislu. Imao je velikih kritika na račun igre.

"Posustali smo nakon 2:0, to mi se ne sviđa. Mora uvek da se igra maksimalno. Svi su odigrali svoju ulogu, ali nije bilo lako. Bila je ovo prva utakmica, ali taj stav mi se ne sviđa."

"Nismo se dovoljno trudili da damo gol. Držali smo loptu, ali takav posed se meni ne sviđa. Uvek moramo da idemo napred, uvek da pokušavamo da postižemo pogotke.", rekao je Mihajlović, koji je ipak istakao da su se videli obrisi organizacije igre, sistema koji se pokušava nametnuti.

Još jedna stvar koja se Mihi nije svidela jesu zvižduci navijača upućeni Alesiju Ćerćiju, koji je dobio priliku u poslednjih deset minuta meča.

"To zaista nije lepo. To ne razume, ne razume navijače koji mogu da zvižde fudbaleru svog tima. Ako ste na stadionu i ako ste nezadovoljni, svoj stav istaknete na kraju meča. Ovo zviždanje je neorihvatljiva, igrači daju sve od sebe za dres Milana.", rekao je Siniša Mihajlović.

Izvor: sportske.net