4.8.15.

Mihajlović kao Arhimed, samo mu dajte "polugu"...

Trener Milana pred Audi kup na kome "Rossoneri" igraju danas protiv Bayerna bio veoma jasan kada su u pitanju ambicije Milana. Hoće li dobiti "polugu" i "oslonac"?

Milanove ambicije su jasne, u ovom sastavu ciljaju top 3 i povratak u Ligu šampiona.

Ali, nije zabranjeno sanjati.

"Ako bi stigao Ibrahimović, borili bismo se za titulu", bio je jasan Siniša Mihajlović.

Italijanski mediji su ga odmah prozvali Arhimedom i povezali to sa čuvenom izrekom o polugi i osloncu pomoću koje će pomeriti zemlju.

Šta se dešava sa Ibrom?

Njega čekaju razgovori sa ljudima iz Paris Saint-Germaina, trener Blan nema ništa protiv da napusti tim, ne vidi ga u startnoj postavi u kojoj će u napadu biti Cavani, Di Marija i verovatno Lucas Moura.

To će ubrzati odlazak Šveđanina koji ima neku vrstu dogovora sa Milanom, spreman je da potpiše na minimum dve godine, za 8 miliona po sezoni. Ibrahimović se povredio u Superkupu u Montrealu, mogao bi da propusti start šampionata protiv Lilla.

Subjektivni je osećaj da bi priča mogla da potraje čitav avgust, praktično do kraja prelaznog roka. To ne bi odgovaralo Mihajloviću koji želi da uigra tim, ali Ibru vredi čekati.

Šveđanin i eventualno Romagnoli u odbrani bi od Milana načinili verovatno glavnog konkurenta Juventusu.

"Oni su nam već sad glavni konkurenti", tvrdi ikona Juvea Claudio Marchisio.

Međutim, čitava priča ne bi bila dovoljno intrigantna da nema Gallianija. On kaže da ne zna ništa o dolasku Ibre.

"On je igrač Paris Saint-Germaina, nemam informacije da će doći u Milan", nasmejao je novinare transfer guru "Rossonera".

Čekajući "polugu", odnosno Ibru.

Izvor: sportske.net