1.8.15.

Najbolji štoperski par u istoriji!

Najbolji štoperski par u istoriji!Dve ikone, nekada se verovalo da će kad-tad zaigrati zajedno, nije se ostvarilo...

Carlos Puyol i Paolo Maldini, verovatno tandem iz snova. Svojevremeno je kapiten Barcelone bio na meti Milana, ali nikada nije promenio klub, inače bismo gledali verovatno najbolji štoperski par u istoriji, ili makar jedan od najboljih.

Sreli su se na Ibici, prilika da jedan drugom iskažu poštovanje. Pre šest godina, kada se Maldini povukao, Puyol mu je napisao pismo i zahvalio se za inspiraciju i sve što je legendarni Italijan učinio za fudbal.

Ostali su u kontaktu, a mogli bi zajedno da pređu veliku baru. Za njih, neverovatno, ali je tako, nema mesta u klubovima čije se legende. Maldini nije u dobrim odnosima sa Gallijanijem, Puyol je otišao iz Barse posle smene Zubizarrete čiji je pomoćnik bio.

Sada nekadašnji kapiten Barse gleda ka New Yorku, priča se da će ga angažovati tamošnji City i da bi mogao da se vrati posle par godina i povrede kolena.

Što se Maldinija tiče, on će u Miami, nova franšiza će ugledati svetlost dana, iza svega je David Beckham, a Maldini bi mogao da bude direktor kluba!

Izvor: sportske.net