7.8.15.

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Nisam čarobnjak!

Navijači Milana sa nestrpljenjem čekaju početak naredne sezone, sezonu u kojoj se nadaju da će crveno-crni uspeti da se vrate na staze stare slave. Tokom prelaznog roka, čelnici kluba su Pippa Inzaghija zamenili Sinišom Mihajlovićem, i upravo je od glavni adut tima iz Milana. Italijani su na turneji, tokom priprema, igrali promenljivo. U Kini su pobedili Inter, bili su dobri i protiv Reala. Međutim, desetak dana kasnije usledila su dva poraza od Bayerna i Tottenhama. Pet primljenih golova, a ni jedan u mreži rivala.

„Nisam čarobanjak i svestan sam toga. Imali smo tokom prijateljskih mečeva dve faze. Jednu veoma dobru i drugu koja je bila daleko od dobre. U Kini je sve funkcionisalo jako dobro, ali su usledili dueli sa Bayernom i Totenhamom. Nije mi drago što smo izgubili u oba duela, ali nekada porazi donose više nego pobede. Shvatite gde se nalazite i šta treba da uradite da bi ste bili bolji. Nadam se da će tako biti i sa mojim igračima.“, rekao je Mihajlović u razgovoru sa kolegama iz Italije.

Siniša Mihajlović koji je u Milan stigao iz Sampdorije ima vremena da složi kockice u željeni mozaik jer šampionat Italije počinje 23.avgusta. Već na startu Sinišu i njegove pulene očekuje pakleno težak zadatak na gostovanju Fiorentini.

Izvor: sportklub.rs