24.8.15.

Šta je Balotelli obećao Mihi?

Posao završen, neke ljubavi se, kako reče Adriano Galliani nikada ne završavaju!

Posle godinu dana, Mario Balotelli se vraća u Milan. Ovoga puta na pozajmicu, "Rossoneri" su ga prodali za dvadesetak miliona Redsima, sada ga vraćaju za 3, uz to će Liverpool plaćati deo njegovog ugovora.

Galliani želi klauzulu po kojoj bi Milan mogao da otkupi Super Maria za 10 miliona, čini se da će Rodgers pristati i na to, samo da se oslobodi Italijana.

Mediji spekulišu da je ovo bio deo zahteva Mina Raiole, kako bi doveo i Ibrahimovića, videćemo šta će se desiti u narednih nekoliko dana.

Siniša Mihajlović ne želi da priča o prelaznom roku, ni o sudijama, posle startnog poraza u Firenci, a mediji tvrde da je razgovarao sa Balotellijem.

"Moraš prvi da dolaziš, poslednji da odlaziš. Da daješ sve od sebe. U suprotnom, letećeš sa koferima iz Milanella", rekao je Mihajlović mušičavom napadaču.

"Neću te izdati. Mnogo sam se promenio od kada sam postao otac, takođe i od kada mi je umro otac. Odrastao sam, neće biti problema", objašnjava "Balo".

U Italiji su skeptični, ovo je zaista poslednji voz za ozbiljan fudbal za Balotellija, sigurno da neće biti standardan u početku, ali na njemu je da se izbori.

U Milanu se nadaju da će Mihajlović, poznat kao trener čvrste ruke osvestiti Balotellija i spasiti mu karijeru.

Hajde da vidimo, ovo je velika kocka, možda se i isplati.

Izvor: sportske.net