20.9.15.

Berlusconi: Imamo Balotellija, ne treba nam sve stariji Ibrahimović

"Vidi se Mihajlovićeva posvećenost da dovede ponašanje igrača u red, da svlačionica dobro funkcioniše", rekao je predsednik Milana.

Milan je savladao Palermo sa 3:2, a ta činjenica dopustila je Silviju Berlusconiju da bude veoma raspoložen i jednako optimističan. Oduševljen je igrama Riccarda Montoliva i Carlosa Bake, načinom na koji Siniša Mihajlović vodi ekipu, ali je pre svega zadovoljan partijom Marija Balotellija.
"Nije promašio nijedno dodavanje. Deluje da je ovo drugačiji Balotelli. Daleko je ozbiljniji i posvećeniji. Imao je nekoliko prodora i dobro je sarađivao sa saigračima. Razgovaram stalno sa njim telefonom. Mislim da je konačno sazreo", rekao je Berlusconi.

Predsednik Milana je rekao da je Ibrahimović želeo da dođe u taj klub.
"Ibra je želeo da dođe kod nas, ali ga PSG nije pustio. Zaista sam se nadao da će igrati u Milanu. Ali dobro, imamo Balotellija, koji je mlad. Ibra je sve stariji, kao i ja", rekao je Berlusconi.

On je iskazao zadovoljstvo načinom na koji su igrali Carlos Bacca i Riccardo Montolivo.
"Sviđa mi se Bacca, ima jako dobar osećaj za gol. Takođe, Montolivo je u pojedinim momentima delovao kao Pirlo na terenu. Vidi se i Mihajlovićeva posvećenost da dovede ponašanje igrača u red, da svlačionica dobro funkcioniše", zaključio je predsednik Milana.