5.9.15.

Miha bio na raportu ili po podršku?

Problemi u Milanu, šta zameraju srpskom treneru.

Milan je sezonu otvorio porazom u Firenci, zatim su posle očajne partije pobedili Empoli. Mihajlović je bio jako nezadovoljan i upozorio igrače, ali se stvari, makar sa rezervistima nisu promenile.

Loše izdanje u prijateljskom meču protiv Mantove je razbesnelo srpskog trenera.

On je javno napao "drugopozivce" da bi trebalo da ćute i da im je sada jasno zbog čega ne igraju. Sa druge strane mediji spekulišu da će otpisati Alexa, Montoliva, Cercija i Nocerina već u januaru.

Juče je u Berlusconijevoj vili održan sastanak na kome su uz gazdu, bili Mihajlović i Galliani.

Postoje dve verzije, jedna da je Berlusconi želeo da pokaže Mihajloviću da ima podršku da zavede red, ali i druga da je srpski trener upozoren da javno ne kritikuje igrače i da ostavi neke stvari za svlačionicu.

Mihajlovićev temperament je takav, on stvari naziva pravim imenom i ne uvija ništa u oblande. Jasno je da je problem u igračima, to je prvo rekao Seedorf, ponovio Inzaghi, i Mihajlović se sada uverio u to.

Ali, neće biti popusta, u ovom trenutku je najvažnije da se igra i rezultati stabilizuju, niko ne sumnja da će, ako preživi start šampionata, Mihajlović nametnuti svoja pravila.

Ipak, veliki ispit je iza ugla, čeka ga Inter, taj meč bi mogao da pokaže u kom pravcu idu "Rossoneri". Loša vest je povreda Bertolaccija, on će probati sve da se oporavi, ali je mala šansa da počne "Madonninu". Zbog toga je spreman Bonaventura, a De Jong će na mesto zadnjeg veznog...

Izvor: sportske.net