23.9.15.

Mihajlović: Balotelli je bio SAVRŠEN!

Uživao je trener Milana u igri svog fudbalera.

Milan je zabeležio važnu pobedu nad Udineseom.

Iako su imali rano vođstvo od 3:0, rosoneri su primili dva gola, ali su otišli kući sa tri boda, što je najvažnije za tim koji 'raste', kako kaže Siniša Mihajlović.

Srpski trener se osvrnuo na nedostatak koncentracije tokom svih 90 minuta, ali priznaje da je to stvar koja će doći vremenom, kada njegov tim bude zreliji.

Posebno je pohvalio igru Maria Balotellija, koji je nagrađen startnim mestom umesto Adriana, a Mihi se zahvalio sjajnim golom iz slobodnog udarca koji ste mogli da vidite OVDE.

"Balotelli je odigrao odličnu utakmicu. Držao je loptu, trpeo dosta faulova, nije reagovao i bio koncentrisan sve vreme. Pokazao je da je ponovo onaj stari Balotelli koji ume da izdrži provokaciju. Bio je savršen."

"Zasigurno igrač utakmice, i zbog načina na koji je igrao i kretao se na terenu, ali i zbog stava koji je pokazao. Defanzivci su ga udarali jer je bio dobar, ali je on opet postigao gol.", rekao je Mihajlović, priznavši da je već razgovarao sa Balotellijem.

"Pričamo stalno i ja ga gledam u oči kako bih znao da stvarno misli to što govori. Njegovo ponašanje do sada je bilo savršeno, a na terenu je pokazao da ume da pravi razliku. Mora da bude konstantan, da se stalno dobro ponaša i da igra dobro.", dodao je Mihajlović.

Izvor: sportske.net