21.9.15.

Mihajlović nahvalio Supermaria

Trener Milana istakao da je ponašanje Maria Balolellija 'za primer'.

Tampnoputi napadač važi za jednog od fudbalera sa 'najtežom naravi' u ovom trenutku, njegovo neprestano odbijanj da odraste doveli su u pitanju njegovu karijeru, povratak u Mialn na pozajmicu je poslednja šansa da je spasi.

Glavnu ulogu u spašavanju Balotellijeve karijere imaće kormilar 'Rossonera' Siniša Mihajlović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije i bivši selektor Srbije je u izjavio predstavnicima 'sedme sile' naglasio da ima povrenja u kontrovernog Maria.

"Znam ga još dok je bio tinejdžer. On sad ima već 25 godina i zaista nisam najbolje upoznat kako se ponašao u tom periodu od 7-8 godina dok ga nisam viđao.

Njegovo ponašanje je sada za primer. Moje je da ga hrabrim da naporno radi i da daje sve od sebe na terninzima." rekao je Miha.

Novinare je zanimalo da li će se Balotelli naći u startnoj postavi protiv 'Zebreta' na šta im je Mihajlović odgovorio da će odluku o startnoj postavi doneti nakon sutrašnjeg jutarnjeg treninga.

Meč vanrednog 5. kola Serije A između Udinesea i Milana zakazan je za sutra od 20:45h na 'Friuliju'.

'Rossoneri' imaju šest bodova nakon četiri odigrana kola (po dve pobede i poraza), dok je Udinese pri dnu tabele sa samo tri osvojena boda do sada (trijumf protiv Juventusa u gostima u prvom kolu).

Izvor: sportske.net