5.10.15.

Miha "priznao": "Jedne reči nema u mom rečniku!"

Mnogo bure nakon sinoćnjeg teškog poraza od Napolija. Šta se sve dešavalo posle poraza.

Siniša Mihajlović je delovao mirno nakon šamara koji je pretrpeo protiv Napolija. Milan je deklarisan od bolje ekipe, ali boli način na koji su izgubili utakmicu.

"Na pola puta smo, loše napadamo i loše se branimo", analizirao je Mihajlović.

On je dodao da je ekipa slaba na psihološkom planu.

"Cilj ostaje Evropa. Učiniću sve da se domognemo te pozicije, mada neće biti lako. Ostavka? Ni jednog trenutka ne pomišljam na to, klub će reći svoje, ali u mom rečniku nema te reči", dodao je srpski trener.

Dakle, poslednju reč imaće Milan.

Ipak, ako se vratimo nekoliko godina unazad, Mihajlović je dao ostavku na mesto selektora Srbije i prihvatio poziv Sampdorije. On je tada naveo kao razlog to što Karadžić i Laković nisu mogli da mu garantuju da će i sami ostati na funkcijama.

"Ja ne mogu da radim sa ljudima koje ne poznajem i u koje nemam poverenja kao u njih dvojicu", rekao je Mihajlović na rastanku u drugoj polovini novembra.

Galliani i Berlusconi su razgovarali posle meča, pomenuta je navodno i pozicija Mihajlovića, ali klub još ima strpljenja.

Brojke su poražavajuće, Miha ima sedam bodova manje od Pippa Inzaghija posle 7 kola. Navijači su tim ispratili zvižducima, a sramota je reč koja je dominirala.

Milan je primio gotovo dva gola po meču u ovom šampionatu, dao je tek 8 golova.

Kako to obično biva, prelazni rok se dovodi u pitanje. Uloženo je blizu 90 miliona evra, ali osim Bacce ostali igrači nisu baš pokazali da zaslužuju takvu etiketu na leđima. Mihajlović će biti pod pritiskom jer su Romagnoli i Bertolacci plaćeni blizu 50 miliona, i stigli su na zahtev srpskog trenera, jasno je ko će biti prvi na udaru.

Mihajlović ima dve nedelje da spremi tim, mada će on biti nekompletan zbog reprezentativaca. Posle pauze sledi gostovanje odličnom Torinu, neće biti lako u "Piemontu", ako "Rossoneri" izgube mnogi veruju da će to biti kraj za srpskog stručnjaka, posle samo 9 kola.

Izvor: sportske.net