24.10.15.

Miha: Zovite isterivača đavola

Siniša Mihajlović priznao da ne može da reši probleme 'Rossonera' i da ne može da izađe na kraj sa demonima koji su zaposeli italijanskog velikana.

Bivšem selektoru Srbije se ljulja klupa Milana, stvari nisu krenule dobro od kako je letos preuzeo ekipu, a gazda Silvio Berlusconi ih dodatno pogoršava svojim mešanjem, igranjem 'menadžera' sa živim ljudima, naručivanjem taktike i insistiranjem da neki njegovi ljubimci moraju da igraju.

Italijasnki mediji pišu da je Mihajlović dobio jo dve nedelje 'fore' da se povadi za loše rezultate, a prvu priliku da popravi utisak imače u nedelju na 'San Siru' proitv Sasssuola koji je jedno od najprijatnijih izenađenja u Seriji A ove sezone.

"Biće teška utakmica. Biće teško da se osvoje tri boda proitv ekipe koja igra u dobroj formi.

Znam da atmofsera na stadionu neće biti idalna, ali eto prilike za sve nas da povratimo entuzijazam kod navijača." rekao je Mihajlović u čiju su odbranu ovih dana stale njegove starije kolege.

"Želeo bih da iskoristim priliku da se zahvalim Carlu Ancelottiju, Arrigu Sacchiju i Fabiju Capellu na lepim rečima i podršci.

Znam šta mi je posao, imam i plan kako da stvari pomerim na bolje, ali verujte mi da nije sve do mene.

U klubu ima problema koje može da reši jedino egzorcista. Nije na meni da isterujem đavole i demone." kaže Siniša Mihajlović.

Izvor: sportske.net