11.10.15.

MIHAJLOVIĆ: Prolazio sam i kroz teže situacije

Sezona je tek počela, a Siniša Mihajlović se našao u velikom problemu. Dva uzastopna poraza od Genoe i Napolija, upalila su alarme u Milanu, a mediji su to naravno jedva dočekali. Kolege sa Apeninskog poluostrva danima analiziraju situaciju u Milanu. Postavljaju pitanje da li će Miha ostati na klupi i do kada. Navode da je smenjeni Pippo Inzaghi imao bolje rezultate od Mihe na startu sezone. Pitaju se šta se dešavalo na sastanku Mihajlovića i Gallianija, odnosno šta su pričali Mihajlović i Berlusconi?

„Sa Gallianijem sa pričao o fudbalu. Analizirali smo situaciju, pokušali da ustanovimo gde leži problem i šta treba uraditi da sve krene onako kako smo planirali i želeli. Tim ne igra dobro i nema rezultate. Međutim, nije mi prvi put da se nađem u ovakvoj situaciji. Pronaći ću rešenje zajedno sa mojim igračima i verujem da će sve uskoro biti mnogo bolje“, rekao je bivši selektor reprezentacije Srbije.

Mihajlović je naravno odgovorio i na pitaje šta je pričao sa Berlusconijem:

„Takođe o fudbalu. Čuli smo se telefonom. Imamo normalnu komunikaciju. Nekada on pozove mene, nekada ja njega. Ovoga puta sam ja pozvao predsednika. Ne znam šta Vam je tu čudno, pa mi smo u sitom timu i normalno je da komuniciramo na dnevnoj bazi“.

Izvor: sportklub.rs