25.10.15.

Prekipelo i južnoj tribini: Mihajloviću, ponašaš se kao narednik, a nisi ništa promenio!

Najvatrenije pristalice Rosonera izgubile strpljenje i javno isprozivale upravu i ternera

Milan je pobedio, protiv Sassuola je nekako iščupana pobeda, Mihajlović je preživeo na klupi, ali očigledno je da ništa ne funkcioniše u igri Rossonera. Milan igra ispod svih očekivanja. Istina, nema ekipu dostojnu borbe za titulu, ali je prošlog leta u pojačanja uloženo 100.000.000 evra i nije to toliko loša ekipa kao što izgleda od početka sezone…

Milan je u evidentnoj krizi, a navijači gube strpljenje u još jednoj sezoni koja će biti za zaborav. Prvi put od dolaska Siniše Mihajlovića na klupu sedmostrukog prvaka Evrope, navijači su se javno okrenuli protiv njega.

Ranije su slali poruke nezadovoljstva ka Berlusconija i Gallijaniju, a od danas je i Mihajlović na meti najvatrenijih pristalica Rossonera. Na južnoj tribini gde su smeštene najodanije pristalice, danas je stajao transparanet na kojem je pisalo.

“Trener koji rečima pokušava da glumi velikog narednika, a na terenu i u svlačionici nije promenio ništa”.

“Igrači - mediokriteti”, stajala je poruka namenjena prvotimcima Milana.

Posebno su se obrušili na Galijanija.
“Predsedniče, imaš 150.000.0000 razloga ga otpustiš one koji za tvoj novac kupuju kante od igrača”, zatražili su od Berluskonija po ko zna koji put da otera iz kluba najvernijeg saveznika.