11.10.15.

Sve po starom, Berlusconi "nacrtao" Mihi novu taktiku!

Večera u Berlusconijevoj vili u petak uveče završila naređenjem. Sve se menja, osim gazde Silvija!

Poslednji put na raportu je Miha bio početkom septembra, posle poraza u Firenci i teške pobede protiv Empolija. Sada je situacija ozbiljnija, porazi koje je Milan doživeo peku i pokazuju da je tim daleko od onoga čemu se Berlusconi nadao.

Posle gorke pilule protiv Napolija, Srbin je preživeo, ali mu je u petak uveče skrenuta pažnja da klub gubi strpljenje i da napredak mora da se vidi.

Berlusconi je kao i obično pričao o taktici, stiglo je naređenje da ekipa igra u sistemu 4-4-2.

"Preslabi smo u manevru, moramo da igramo čvršće", navodno je rekao Berlusconi.

"Gazzetta dello Sport" otkriva da je na večeri bio i Galliani koji ni sam nije pošteđen kritika, one se vezuju za prelazni rok.

Naravno, njegovo mesto se ne dovodi u pitanje, makar ne do kraja sezone, iako i dalje na marginama krize tinja rat sa Barbarom Berlusconi.

Milan je podeljen, senka nekadašnje veličine, i iako Silvio Berlusconi tvrdi da će se vratiti na staze stare slave, teško je u to verovati, dok je on na kormilu.

Umesto da uloži veći novac, on crta taktike i deli fudbalske savete. Mihajlović nema kud, protiv Torina na "Olimpicu" u utakmici koju verovatno igra za opstanak na klupi, zaista će izvesti 4-4-2, to je delom uigravao protiv Monze u prijateljskom meču.

U međuvremenu, bivši trener Inzaghi je odbio da komentariše muke svog naslednika, ćuti jer je i dalje na platnom spisku, do juna.

"Posle ćemo pričati", kaže Super Pippo, a mediji ne mogu da dočekaju, jer će sigurno legendarni napadač imati mnogo toga da kaže o tretmanu koji je prošao u godini u kojoj je sedeo na klupi "Rossonera".

Izvor: sportske.net