8.11.15.

Korak napred, nazad dva: Milan nastavio po starom! Frustrirani Miha iskalio bes na flaši i dobio crveni (VIDEO)

Atalanta odnela bod sa San Sira.

Uzalud nada navijača Milana da će se posle Lazija i velikog trijumfa u Rimu nešto promeniti i krenuti nabolje! Očigledno je to bio samo bljesak kratkog daha, ugašan večeras na San Siru u sudaru sa Atalantom - 0:0. I ne bi bilo toliko strašno tih 0:0 da gosti iz Bergama nisu bili bolji i u pojedinim delovima susreta nadigrali slavnog, ali bezidejnog i najblaže rečeno tužnog rivala.

Mladi golman Rossonera Donnarumma, kojeg je Siniša Mihajlović gurnuo u vatru ponovo, pokazao je da je zaslužio takvu šansu. Upravo je on spasao Milan možda i ubedljivog poraza, pošto je Atalanta stvorila najmanje tri jako dobre prilike. One najbolje Donnarumma je skinuo Cigariniju i Moralezu.

Gosti su igrali hrabro, sa trojicom u navali, čak su imali loptu više u posedu i bili konkretniji u završnoj trećini terena. Zbog svega toga, slobodno možemo reći da su momci Edija Reje možda zaslužili i više od tog jednog boda.

A koliko je Milan bio loš ponajbolje je tokom ovog meča moglo da ilustruje ponašanje Siniše Mihajlovića. Srbin je besneo uz aut liniju, prigovarao i svojim igračima i sudijama, da bi u samom finišu, onako frustriran, šutnuo flašu s vodom, zbog čega je isključen.

Sve u svemu, još jedno jako loše izdanje sedmostrukog šampiona Evrope koji je propustio šansu da se četvrtom uzastopnom pobedom probije čak na četvrtu poziciju i priđe lideru Fiorentini na samo dva boda zaostatka. Da dobro ste pročitali! Ovakav Milan mogao je na dva boda od prvog mesta...

Šta to nije u redu sa Serijom A?