8.11.15.

Miha: Pogodio bih sudiju da sam to želeo

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je da nije imao nameru da flašicu uputi ka četvrtom arbitru jer bi ga pogodio da je to želeo.

Fudbaleri Milana remizirali su sa Atalantom na premijeri 12. kola italijanske Serije A, a kako je utakmica završena bez golova u prvi plan je dospelo isključenje trenera "Rosonera".

Siniša Mihajlović morao je van terena u samoj završnici utakmice pošto je šutnuo flašicu sa vodom u pravcu četvrtog arbitra. Nakon meča Srbin je objasnio da mu nije bila namera da pogodi arbitra.

"Pogrešio sam što sam uopšte šutnuo flašicu. Bio sam besan na svoje igrače a ne na sudiju. Da sam želeo da ga pogodim flašicom ne bih promašio", rekao je Miha.

Večerašnji remi bio je drugi za "Rossonere" od početka sezone a njime je prekinuta serija od tri vezane pobede koja je Milan pogurala ka vrhu tabele.

U nacionalnim šampionatima širom Evrope uslediće pauze što Siniša Mihajlović vidi kao priliku da njegovi izabranici napune baterije i da se što bolje pripreme za ono što će uslediti u drugoj polovini meseca.

Izvor: sportske.net