2.11.15.

MIHINI NASLEDNICI Ćerke lepe na mamu, sinovi fudbaleri na tatu /FOTO/

Siniša Mihajlović, nekada naš proslavljeni fudbaler, sada trener koji vodi slavni Milan, ima razloga da bude ponosan. Petoro dece koje ima u braku sa suprugom Ariannom prave svoje korake kroz život, a ovog vikenda se desilo da mu se, na fudbalskom terenu, putevi ukrste sa sinom.

Mihajlović je, tokom svojih igračkih dana u Italiji, upoznao, a potom i oženio tamošnju zvezdu nacionalne televizije RAI. Sa Ariannom je potom dobio i naslednike.

Najpre su na svet došle njihove ćerke, sada 18-godišnja Viktorija i godinu dana mlađa Virdžinije. A onda su na red došli i sinovi. I to trojica. Najpre se rodio Miroslav, koji sada ima 15 godina, "dve sezone kasnije" Dušan, a pre osam godina rođen je i Nikolas.

Upravo su "Miha" (naj)stariji i Dušan bili u glavnim ulogama u nedelju uveče, kada je Milan u Rimu pobedio ekipu Lazija sa 1:3. Jer, Siniša je kao trener gostujućih roso-nerih predvodio tim do treće uzastopne prvesntvene pobede, a njegov 13-godišnji sin Dušan, kao član domaćeg Lazija, skupljao je lopte.


I dok su Viktorija i Virdžinija lepe na mamu, sinovi sigurno koračaju tatinim koracima.


Uz Dušana, u Laziju igra i 15-godišnji Miroslav. Na oca, koji je šest godina igrao baš za te "nebesko-plave".

U istom klubu u kome je "Miha" osvojio titulu (2000. godine), dva Kupa, dva italijanska Superkupa, Kup pobednika Kupova (1999.) i, te godine, UEFA Superkup, sada nastupaju dva Mihajlovića.

Izvor: blic.rs