23.11.15.

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: Moramo da budemo hrabriji!

Veliki derbi minulog kola šampionata Italije odigran je u Torinu. Snage su odmerili Juventus i Milan, a posle velike borbe, slavio je aktuelni šampion. Jedini gol na ovom meču postigao je Dybala u 65. minutu. Za razliku od starta sezone, Mihajlović posle poraza može da bude znatno mirniji. Otkaz koji mu je visio nad glavom je sada prilično daleko posle izjava čelnika kluba da Miha ima podršku i da će sigurno ostati na klupi do kraja sezone. S druge strane, Massimiliano Allegri nje skrivao sreću posle pobede nad bivšim klubom, posle pobede koja ga je ostavila na klupi aktuelnog šampiona Italije.

„Juventus je zasluženo slavio. Možda smo mogli da stignemo i do pozitivnog rezultata, ali nismo imali habrosti. Posle prespavane noći, utisak koji imam je da smo igrali prilično bojažljivo. Nismo dovoljno rizikovali, nismo bili dovoljno agresivni u sitacijama kada smo mogli da stvorimo priliku za gol. Zbog toga smo kažnjeni“ rekao je Mihajlović i nastavio: „Nekada mnogo možete da naučite iz poraza. Verujem da će tako biti i sa mojim igračima. Forma nam je u usponu i očekujem znatno bolje rezultate u nastavku sezone“.

U narednom kolu Milan na svom terenu dočekuje Sampdoriju. Mihajlović će na pleća pokušati da obori klub iz kojeg je letos stigao u Milano.

Izvor: sportklub.rs