19.12.15.

Čudan ukus Siniše Mihajlovića: Ne gledam filmove ako nema krvi

“Doduše, voleo bih da sam Hari Poter, ali nemam čarobni štapić“, dodaje trener Milana uoči susreta sa Frosinoneom.

Italijanski mediji spekulišu već mesecima. Svaka sledeća utakmica Milana navodno je “biti ili ne biti“ za stratega Rossonera. Pa tako i nedeljno gostovanje kod Frosinonea. Mihajlović, pak, uporno ponavlja da su problemi tima gomilani godinama i da se ne mogu preko noći rešiti. Ovaj put je, doduše, bio nešto slikovitiji u opisu situacije na San Siru.

Inspirisalo ga je pitanje da li bi sa premijerom filma "Zvezdani ratovi: Sila se budi" 2016. godina mogla da bude ona u kojoj će se probuditi veliki Milan?
"Nisam gledao taj film. Ne gledam filmove ako nema krvi. Doduše, voleo bih da budem Hari Poter, ali nemam čarobni štapić", odgovorio je Mihajlović u šaljivom tonu pre no što se uozbiljio.
"Vara se svako ko misli da će biti lako. Frosinone je na svom terenu osvojio 14 od ukupno 14 poena. Moramo da budemo kompaktni u odbrani i popravimo realizaciju kako bismo pobedili. Pokazivao sam mojim momcima statistiku. Četvrti tim smo u ligi ako merimo broj stvorenih šansi, ali smo tek 11. po njihovoj realizaciji. Takođe smo četvrti u broju šuteva na gol, ali tek 12. po njihovoj preciznosti".

Izvor: sportske.net