7.12.15.

Demonstracija nemoći Mihinog Milana: Najslabija odbrana Serije A odolela neubedljivim Rossonerima (VIDEO)

Najslabija odbrana Serije A, koja je do 15. kola primila 27 golova, tek treći put u dosašnjem toku sezone uspela je da sačuva svoju mrežu - 0:0.

Demonstracija apsolutne nemoći Milana u Modeni. Rossoneri su tokom čitavog meča na stadionu Alberto Braglia, vršili jalov pritisak ka golu Vida Beleca, a do ozbiljnih prilika uspeli su da stignu tek u samoj završnici meča, kada je već bilo suviše kasno za promenu rezultata - 0:0.

Slabašni domaćin uspeo je da odoli svim prilično neubeljivim i neorganizovanim napadima ekipe Siniše Mihajlovića, a da u svojim redovima ima nešto kvalitetnije igrače mogao je i do boljeg rezultata, jer je u vinišu bilo mnogo prilika da se iz kontranapada ugrozi gol mladog Gianluigija Donnarumme.

Milanova igra je i ovoga puta gotovo isključivo zavisila od kreacije Giacomo Bonaventure, koji se mnogo trudio, bio gotovo neprestano sa loptom u posedu, imao i nekoliko šansi iz slobodnih udaraca, ali jednostavni nije išlo.

Mihajlović je utakmicu krenuo sa Baccom, Niangom i Cercijem u napadu, a kasnije se na terenu našao i Luiz Adriano. Ipak, najbolju šansu u samoj završnici meča imao je Juraj Kucka, čiji je udarac izblokirao požrtvovani Simone Romagnoli.

Najslabija odbrana Serije A, koja je do 15. kola primila 27 golova, tek treći put u dosašnjem toku sezone uspela je da sačuva svoju mrežu.