11.12.15.

Mihajloviću dve nedelje da popravi utisak, zamena je spremna!

Siniša Mihajlović je ponovo pod pritiskom, nakon serije dobrih rezultata usledili su loši i novo nezadovoljstvo navijača.

U poslednje četiri utakmice Milan je zabeležio samo jednu pobedu i to protiv Sampdorije koja je u fazi raspada i koja ima u poslednje 4 utakmice gol razliku 2:10, a jedan od ta dva gola postigli su upravo Milanu.

Najnovije razočaranje je utakmica protiv Carpija, ekipe koja ima najslabiju odbranu u ligi i ekipe koja je trenutno pretposlednja u ovom takmičenju.

Sada se najavljuje smena Siniši Mihajloviću zbog slabijih rezultata i činjenice da nije uspeo da ukomponuje ekipu na način na koji su to želeli pojedini navijači i članovi Uprave.

Sada se u italijanskim medijima najavljuje da bi Mihajlović u naredna dva kola mogao da dobije otkaz. Naime, ukoliko se desi da ne osvoji svih 6 bodova protiv Verone i Frosinonea, nalaziće se pod ogromnim pritiskom.

Piše se i da je zamena već spremna, a to je Cesare Prandelli, nekadašnji selektor Italije i bivši trener Parme, Rome i Fiorentine.

Poslednji angažman ovom treneru je bio u Galatasarayu, ali se nije najbolje proveo u Turskoj, često je kritikovan od strane medija, ali i sopstvenih igrača koji su izražavali svoje nezadovoljstvo nekoliko puta u toku sezone.

Izvor: sportske.net