30.12.15.

TRANSFER MERCATO: Milan dobio ponudu za Cercija, Poli ostaje


Prijelazni rok samo što nije počeo, a uprava Milana kreće s velikim poslom jer ovog siječnja na San Siru moglo bi biti vrlo prometno.

Suso je već otišao, a zamijenio ga je Kevin Prince Boateng, ali to su tek prve promjene u klubu koje nas čekaju u narednom mjesecu. 

Prema službenom portalu Milana uprava kluba je dobila ponudu za Andreu Polija, ali je odbijena. Ostanak Polija u Milanu čini se za upravu kluba ispravnom odlukom jer smatraju da spomenuti igrač još uvijek može puno pružiti Rosssonerima. 

Službena stranica Milana također javlja da su dobili dvije ponude za Alessija Cercija. Cerci je još uvijek igrač Atletico Madrida, ali uprava Milana ima pravo proslijediti igrača u drugi klub. Najbliže dogovoru s Cercijem su Bologna i Genoa. Posebna priča novogodišnjeg prijelaznog roka je Stephan El Shaarawy. Igrač koji je posuđen Monacu u augustu nije se najbolje snašao u Monte Carlu te ga u Kneževini nemaju namjeru zadržati u klubu. Uprava Monaca bila bi obavezna kupiti 'Faraona' od Milana ukoliko bi nastupio najmanje 25 puta u bijelo crvenom dresu, ali El Shaarawy je skupio 24 nastupa. 

Prava sapunica nastala je jer ni Milan ne želi vratiti El Shaarawyja natrag na San Siro, pa se sam igrač našao u mat poziciji. Nekoliko klubova iz Serie A zainteresirano je njegove usluge, ali još nitko nije poslao konkretnu ponudu. Također se spominje interes i nekih engleskih klubova. 

Bez obzira što je uprava kluba pretrpana poslom glavni čovjek za transfere Milana Adriano Galliani nalazi se još uvijek na obiteljskom odmoru u Brazilu.