6.1.16.

Berlusconi postrojavao preko telefona, Miha čeka odluku!

Nema informacija o smeni, izgleda da će srpski trener preživeti poraz. I to je jedina dobra vest za Mihajlovića. Svlačionica podeljena!

Ne može da kaže da ga nismo upozorili, Milan je i prošle godine poražen na "Befanu", tada je započeo slom Filippa Inzaghija. O tome smo jutros pisali ovde, a šta se trenutno dešava na "San Siru" posle poraza od Bologne.

"Nije u pitanju nesreća, promašili smo veliki broj šansi i stigla je kazna, to je normalno u fudbalu. Ne znam kakva je odluka kluba, to morate da pitate predsednika. Ne odustajem, cilj je plasman u Ligu šampiona", rekao je Mihajlović novinarima.

Adriano Galliani je 40 minuta nakon meča razgovarao sa Berlusconijem koji krivi i njega i Mihajlovića, ali kako sada stvari stoje naš trener će preživeti poraz.

Doživeo je zvižduke od navijača, igrači su se podelili, neki su poput Polija, mladog golmana Donnarumme i još nekolicine otišli da traže izvinjenje od navijača, drugi su odmah otišli u svlačionicu. Saigrači su ubeđivali Baccu i Luiza Adriana da se vrate, ali oni nisu želeli da trpe uvrede ispod južne tribine.

"Navijači imaju pravo da zvižde, izgubili smo, niko nije srećan", rekao je Mihajlović.

Svlačionica je kako rekosmo podeljena, ekipa ne može da igra pod pritiskom, većina se slaže da Mihajlović nije najveći krivac, jednostavno ovaj Milan nije dovoljno dobar.

Ipak, zna se ko prvi ide kada kola idu nizbrdo.

"Nema razloga da me smene, računajući poslednjih 12 mečeva, imamo 7 pobeda, 4 remija i poraz", podseća Mihajlović.

To je njegovo gledanje na stvar, ali tabela je jedini sudija. Milan je daleko od vrha, i od trećeg mesta. Juventus koji je startovao očajno sada ima 36 bodova, čak 8 više od "Rossonera". Inter je ostvario pobedu nad Empolijem i na velikih +11 je u odnosu na gradskog rivala. Liga šampiona, odnosno treće mesto izgleda kao nemoguća misija, tim pre što Milan već za vikend ide u Rim.

Ako izgube od "Vučice" gotovo je sigurno da Mihajlović neće preživeti na klupi, već je pred Rim bio u takvoj situaciji, ipak pobedom protiv Lazija se održao.

Slede dani odluke, kako rekosmo, za sada izgleda da je preživeo...

Izvor: sportske.net