19.1.16.

Mihin Milan - Razmena sa Interom i "narandžasta" revolucija!

Hakim Ziyech - FC Twente
Optimizam porastao među "Rossonerima" nakon pobede nad Fiorentinom. Klub spreman da se ozbiljno pojača u prelaznom roku i pokuša da se vrati u borbu za treće mesto.

Milan je na -8 u odnosu na gradskog rivala koji drži treće mesto. Ta misija neće biti laka, ali ni nemoguća.

U svakom slučaju Mihajlović je privremeno sačuvao klupu pobedom nad Fiorentinom, klub pokušava da se posle prodaje Luiza Adriana u Kinu pojača. Treba da nađu novu sredinu za El Shaarawyja, a Cerci je na korak od Genoe.

Lista mogućih pojačanja je poznata, iz Intera bi mogao da stigne Ranocchija i to u zamenu za Zapatu, a na meti su Holanđani, tačnije igrači iz tamošnje lige.

U pitanju su El Ghazi iz Ajaxa koji je blistao jesenas, kao i "čarobnjak" iz Twentea, sjajni Hakim Ziyech. Za njega se interesuje i Celtic, u Enšedeu oklevaju, više od dve trećine golova je dao ili namestio ovaj talentovani fudbaler, njegov odlazak bi mogao da znači ispadanje iz lige.

Ali, vratimo se Milanu, meta ostaje i Leo Vangioni bek River Plate koji bi mogao da stigne na pozajmicu. Inače, procente od ovog igrača kome ističe ugovor na leto ima i Newell's Old Boys, ekipa za koju je igrao do 2012. i oni pritiskaju "Milionere" da prodaju momka koji je sakupio i četiri nastupa za reprezentaciju.

Dakle, Milan traži pojačanja na levom beku, štoperu i jednog ofanzivca koga bi upario sa Baccom.

Neizvesna je situacija oko Balotellija, videćemo da li će dobiti šansu kod Mihajlovića, nerealna je priča o njegovom povratku u Liverpool u ovom prelaznom roku.

Izvor: sportske.net