1.2.16.

Berlusconi hvali Mihu, ali... Rano je pričati o tome da li će ostati

Gazda Silvio prezadovoljan ubedljivim trijumfom nad Interom.

Predsednik Milana Silvio Berlusconi pohvalio je trenera Sinišu Mihajlovića posle trijumfa nad Interom (3:0) u Seriji A, ali poručio da je još uvek rano pričati o tome da li će ostati u klubu i naredne sezone.

Mihajlovićev tim je protiv gradskog rivala ostvario najveći trijumf u poslednjih pet godina u Derbiju della Madonnina, ali gazda Silvio nije želeo euforiju.
"Na kraju je ispao pozitivan dan za nas, ekipa zaslužuje komplimente. Nemamo nikakve prognoze u ovom trenutku kakav bi finiš za nas mogao da bude. Mihajlović radi sasvim dobro, što dokazuje i to što je još trener Milana. Da li će ostati i posle juna? Rano je pričati o tome, svi treneri zavise od rezultata", rekao je Berlusconi italijanskim novinarima posle meča.

Srpski stručnjak je ove sezone često bio na udaru kritika posle promenjivih rezultata, ali je u poslednje vreme počeo da niže uspehe.

Fudbaleri Milana nalaze se na šestom mestu na tabeli italijanskog prvenstva sa 36 bodova, šest manje od Fiorentina koja se nalazi na mestu koje naredne sezone vodi u Ligu šampiona.