7.2.16.

Galliani, opameti se

Upozorenje Milanovom čelniku da ne igra igrice.

Apenine bruje da će Milan za 30.000.000 evra dovesti Franca Vázqueza iz Palerma. Preostala polpovina sjajnog argentinskog tandema iz prošle sezone je Palermova zlatna koka za sledeće leto. Prošlog leta su prodali Dybalu, sada je red na popularnog El Muda.

Međutim, neće to ići tako lako bez obzira što je Galliani pustio priču u medije... U slučaju Dybale, Milanov čelnik se prevario i ostao krtakih rukava pošto je Dragulj završio u Juventusu. Galliani se cenjkao, pokušavao da obori cenu i na kraju se prevario s obzirom kakav pogodak je Juventus napravio sa Dybalom.

Sa Sicilije sada stiže poruka da bi Galliani trebalo da se opameti i da ne pokušava nešto slično. Pogotovo ne da prvo kontaktira igrača, a potom da se obrati klubu. Palermov gazda Maurizio Zamparini nema ništa protiv da proda Vázqueza u Milan, ali upozorava Gallianija.
„Bio bih srećan ako bi prodao Vázqueza u Milan. Ali vrlo je važno da Galliani ne igra igrice kao što ih je igrao sa Dybalom i izgubio ga. Da se ponašao pametnije, Dybala bi bio njegov. Cena je 30.000.000 evra. S obzirom na situaciju na tržištu, to je normalna cena. Kada ga budu hteli, Rossoneri će morati da pozovu mene. Za sada me nisu pozvali, ali neki drugi klubovi jesu. Istina, Galliani mi je rekao pre nekoliko meseci da je zainteresovan. Videćemo šta će se desiti na kraju. Ali ako želi Vázqueza, moraće da priča sa mnom, a ne u novinama“, rekao je Zamparini.

Vázquez je već dugo vremena na meti Milana, ali i još nekih velikih klubova. Ipak, stariji je četiri godine od Dybale i za klasu manji potencijal, pa se čini da Zamparini neće tako lako izvući cenu o kojoj priča.